zaterdag 10 januari 2015

Bijeenkomst initiatiefgroep in MFA De Poorten

Op 8 januari was de 3e bijeenkomst van de initiatiefgroep Textielplein Tilburg. We spraken over de activiteiten die we in 2015 op het plein willen, over communicatie met buurtbewoners, over de hondenren en andere inrichtingsideeën die we hebben.

Agenda Textielplein Tilburg 

Zo 25.1, 13:30u.: Inspiratiecafé in MFA De Poorten.
Zo 22.2, 11:00u.: Parkinspiratie - al fietsend laten we ons inspireren door andere parken in Tilburg. Elke 3e woensdag van de maand, 13:30u: Textielplein Schoon! - opruimactie. 

NAAR AGENDA


Subgroepjes op thema Het doel van Textielplein Tilburg is o.a. meer gezellige en verbindende activiteiten met elkaar op het plein te hebben. De initiatiefgroep is in de basis een DOEgroep en geen overleggroep. Maar zonder overleg kun je natuurlijk niet. En om dat zo effectief mogelijk te laten verlopen, hebben ons verdeeld in subgroepjes. Die werken onderwerpen uit die we op 't progamma hebben staan in 2015, bijvoorbeeld Wijkenquête en Museumweek.Museumweek 

Van 18 t/m 24 april is de museumweek. Thema: Doe een museum. Op zondag 19 april organiseren we activiteiten i.s.m. het Textielmuseum. En we kunnen hier veel hulp bij gebruiken. Vele handen maken licht werk, DOE JIJ MEE?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten