woensdag 23 maart 2016

GEZOCHT BREI- HAAK- , NAAI- en TEXTIELFANATEN! voor Blauw Tilburg/ Textielplein DOEplein

Project Blauw Tilburg is een community-project in Tilburg Oud-Noord, Noord en Centrum. We maken samen 3 kunstwerken van textiel en water en zoeken jou! Blauw Tilburg kunstwerk 1 komt in Oud-Noord op het Textielplein. We maken het van textiel, wol en wilgentenen. Op 17 april tijdens textielplein DOEplein leggen we er de laatste hand aan en presenteren we het aan wijkgenoten en bezoekers. Ook de talkshow  Inspiratiecafé Tilburg Oud-Noord is er bij! 

DOE MEE
Ben jij creatief met wol of textiel en/of heb je verstand van stevige constructies voor een buitenobject? Dan is dit wat voor jou! We willen voor onze wijk het kunstwerk met zoveel mogelijk mensen maken, ook het ontwerp. Je kunt meedoen op je eigen niveau. Kies wat jij leuk vindt.  EN: het is niet alleen het kunstwerk, we gaan ook de routes van de vergeten blauwsloten zichtbaar maken met textiel. We hebben voorbeelden van hoe we dat kunnen doen maar je kunt ook je eigen creativiteit gebruiken. 


OVER BLAUW TILBURG
Met Blauw Tilburg en de 3 kunstwerken als één van de resultaten, zetten we de geschiedenis van de blauwsloten weer op de kaart. Zo worden wij Tilburgs ons weer bewust van de geschiedenis, het heden en de toekomst van water in de wijken waar we wonen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten