donderdag 24 maart 2016

OPROEP 7 april bomenplant Textielplein - Kom je ook?!

Het is zover! De nieuwe bomen op het Textielplein worden geplant op donderdagochtend  7 april. En groene wethouder Mario Jacobs is erbij! Jij ook?   
Door: Saskia DellevoetDAG: 7 april
Tijd: 10:30-11:00u
Locatie: Textielplein 

Zin om te komen? Lijkt ons gezellig en mooi om met zoveel mogelijk mensen ophet plein  te staan! En natuurlijk maken we er natuurlijk een PR momentje van samen met de groene wethouder, Mario Jacobs


Het lijkt ons gezellig en mooi om met zoveel mogelijk mensen uit Oud-Noord/ Textielbuurt op het plein te staan! We maken er een feestelijk momentje van, samen met onze wethouder. Dus: kom ook! 

Met  bewonersinitiatief Textielplein Tilburg, de gemeente en Stadsbomen Tilburg maakten we 3 scenario’s. Iedereen in Oud-Noord/  Textielbuurt  kon aangeven naar welke bomen de voorkeur naar uit ging. De gemeente bepaalde uiteindelijk mede op basis van de voorkeuren welke bomen er op 7 april geplant worden.  

PLEINBORREL VRIJDAG 8 APRIL 
Veel mensen werken in de ochtend van 7 april. Daarom vieren we de bomenplant de volgende dag met een pleinborrel : 8 april, 19:30u. op het plein waar de jonge bomen zijn geplant. Bring your own drinks (en iets te knabbelen)!

KOM JE OOK? 
Graag HIER opgeven of  aanmelden via het Facebookevenement

Geen opmerkingen:

Een reactie posten