donderdag 16 juni 2016

9 juli Camping Textielplein, een dag-camping voor iedereen in Hasselt/ Goirke-West

Op 9 juli is Textielplein Camping Textielplein, een dagcamping voor iedereen in Hasselt/ Goirke-West! En zoals op een echte camping zijn er allerlei culturele activiteiten waaronder een heuse kinderexcursie naar het Stenenkamerpark waar Krejakids013-Timmerstation een workshop hutten bouwen geeft! 


WAAROM CAMPING TEXTIELPLEIN
Het idee om tenten op te zetten, ontstond in 2015, tijdens een brainstorm over pleinactiviteiten. en nu, in 2016 denken we: 1 + 1 = ... we hebben een fantastisch groot plein in onze wijk De Hasselt. Ken je dat gevoel dat je op vakantie gaat en dat je niet zeker weet of je tent nog compleet is? Of misschien ga je wel nooit kamperen en vind je het leuk dat eens te doen, of misschine wil je een tent snel leren opzetten, in een tent liggen. Op deze 'wijkcamping' is er voor elk wat wils. Het is vooral gezellig om met wijkgenoten op het plein te zijn en te genieten van cultuur. De camping wordt mogelijk gemaakt door het Buurtcultuurfonds Tilburg dat speciaal voor Hasselt/ Goirke-West en de Kruidenbuurt in West is.

PROGRAMMA 9 JULI


11:00u. Inchecken - tent opzetten
12:00u. Gezellig kamperen en eten
14:00u. - 16:00u. Excursie hutten bouwen, Stenen Kamerplein van Krejakids013/ TimmerStation
Tussendoor: muziek, spelen met de hangmat van fietsbanden
BEKIJK HET PROGRAMMA


WAT WIL JIJ NOG MEER?
Jeu de boule? Dans? Muziekworkshop? Zingen? Bingo? Waterglijbaan? Tai-Chi? Pimpen BlauwTilburg kunstwerk? BBQ? Heb jij nog tips of idee├źn om deze dagcamping tot een tof evenement te maken vol cultuur en ontmoeting?

BOEK SNEL EN ONTVANG IETS LEUKS
Wil jij je tent opzetten, anderen helpen hun tent op te zetten en gezellig mee doen met de activiteiten? Boek dan snel een plekje. Er zijn geen kosten aan verbonden, je neemt je eigen spullen mee (incl. eten en drinken) ennuh, de auto laat je thuis.
De eerste 10 mensen die een plekje op de camping boeken, ontvangen iets leuks!

Boek een plek op Camping Textielplein
Aanmelden via Facebook
Wesbite TextielpleinTilburg
Facebookgroep Textielplein Tilburg

TIP: BUURTCAMPING TILBURG
Bevalt kamperen in eigen stad goed en wil je ook een keer echt overnachten? Dat kan op 15-16-17 juli op de Buurtcamping (op het voormalige VGL-terrein, Ceciliastraat 1). Inschrijven kan nog!Geen opmerkingen:

Een reactie posten